bSmart desktops
PC upgrade
NAS systemen
 
Coblin hulp op afstand
Contact opnemen
 

bSmart desktops

PC upgrade

 

Hulp op afstand

Contact

NAS systemen

Een NAS is ideaal voor het lokaal opslaan, delen en beschermen van documenten, foto's, muziek en films. De veiligheidsgraad is afhankelijk van de gekozen configuratie. Coblin levert en (pre-)configureert NAS systemen voor zowel particulier- als zakelijk gebruik.

Coblin adviseert Netgear ReadyNAS

Netgear biedt een uitstekende data bescherming met onder meer bit rot protectie, snapshots en externe back-ups. Samen met het degelijke ontwerp en de stabiele software vormen deze waarden een goede reden om te kiezen voor Netgear.

Netgear ReadyNAS 212, 214

Betrouwbare basis NAS voor thuisnetwerken en kleine organisaties. Net als de grotere modellen biedt de ReadyNAS 2 serie zaken als snapshots, automatische back-ups en bit rot protection. De ReadyNAS 214 biedt support voor RAID 5 en 6, voor meer capaciteit en/of extra veiligheid.
website Netgear

Netgear ReadyNAS 422, 424, 426, 428

Krachtiger dan de 2-serie, en meer reserves voor intensief datagebruik en/of grotere gebruikersgroepen. Hoewel Netgear ondersteuning aangeeft voor maximaal 40 gebruikers, adviseert Coblin de 4-serie, afhankelijk van het gebruik, voor maximaal 20 gebruikers om de snelheid te kunnen waarborgen.
website Netgear

Netgear ReadyNAS 524X, 526X, 528X

Krachtige en betrouwbare NAS oplossing voor kritisch, bedrijfsmatig gebruik. Uitgerust met ECC RAM voor een hogere veiligheid van uw data. Ook grotere gebruikersgroepen worden ondersteund; Coblin adviseert maximaal 40 gebruikers. Dankzij een 10 Gbit LAN poort ligt de datasnelheid op hoog niveau.
website Netgear

Netgear ReadyNAS 626X, 628X

Krachtiger uitvoering van de 526X/528X. Met zijn twee 10 Gbit LAN poorten is de capaciteit van de netwerkdoorvoer hoog, waardoor ook grotere gebruikersgroepen snel van grote hoeveelheden data gebruik kunnen maken. Voor grotere organisaties of veeleisende bedrijven is de 6-serie dan ook de juiste keuze.
website Netgear

Een goede configuratie is belangrijk

Met alleen de aankoop van een NAS systeem bent u nog niet klaar: alleen met een goed aankoopadvies en de juiste configuratie weet u zeker dat uw NAS precies dat doet wat u ervan verwacht. Ook voor het onderhoud biedt Coblin de juiste oplossingen.

Aankoopadvies

Hoe wilt u uw NAS gaan gebruiken? Welke veiligheidsgraad wilt u bereiken (RAID-vorm) en wat is daarbij de benodigde bruto capaciteit? Met deze en andere vragen kunt u terecht bij Coblin. Wij adviseren u graag en berekenen geen kosten voor het aankoopadvies bij aanschaf van uw NAS systeem via Coblin.

Back-up policy

Hoewel een NAS uw data veel beter beschermt dan bij opslag op een PC, is een NAS géén back-up systeem. Coblin adviseert u met betrekking tot het back-up beleid en implementeert de automatische back-ups, zodat uw gegevens veiliger zijn dan ooit tevoren.