Contact opnemen met Coblin
Coblin hulp op afstand

Software maatwerk

Een aanvulling op een bestaand softwarepakket, een koppeling tussen twee pakketten of een geheel nieuwe toepassing; met software op maat biedt Coblin oplossingen voor talloze problemen.

Unit4 Multivers webshop

Een koppeling tussen uw boekhoudpakket, zoals Exact of Unit4 Multivers, en uw webshop levert veel voordelen op; denk aan het centraal kunnen doorvoeren van prijsaanpassingen of het automatisering van bestellingen via uw webshop. De koppeling tussen Unit4 Multivers is inmiddels succesvol gerealiseerd; voor Exact verwachten wij binnenkort een goede koppeling te kunnen realiseren.

Unit4 Multivers webshop
Coblin PC support

Automatische bestandsnamen

Een klant wilde af van het steeds opnieuw moeten intypen van lange bestandsnamen die zijn werktekeningen later nog vindbaar zouden maken. Coblin ontwikkelde een toepassing die automatisch bestandsnamen genereert op basis van de klant en het project. Met een simpel 'plakken' bij het opslaan staat de bestandsnaam in het programma van uw keuze; alleen het volgnummer hoeft nog toegevoegd te worden.

Films streamen

Een bedrijf dat films produceert voor specifieke doelgroepen, wilde deze online beschikbaar maken. Klanten mochten de films echter niet kunnen downloaden. De ontwikkelde web applicatie regelt dit, maar doet meer: de klant kan zelf zijn account aanmaken via een toegezonden licentiecode. Klanten kunnen niet meer dan één film tegelijk bekijken. Inloggegevens worden opgeslagen.

Films kijken zonder downloaden