Contact opnemen met Coblin
Coblin hulp op afstand

Coblin bSmart Compact

Kwaliteit in klein formaat

Met zijn fraaie en compacte vormgeving (244x84x217 mm) is de bSmart Compact een bijzonder representatieve minidesktop, die gemakkelijk te plaatsen is. Samen met zijn volwaardige desktop prestaties, veelzijdige uitrusting én het bijzonder lage geluidsniveau biedt Coblin met de bSmart Compact een prachtige oplossing voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Coblin bSmart Flex
Coblin bSmart Flex prestaties

Prestaties

De bSmart Compact maakt gebruik van de nieuwste Intel Coffee lake desktop processoren, van de prijsbewuste Pentium G5400 tot aan de zeer krachtige Core i7. De SSD's met hoge lees- en schrijfsnelheden dragen bij aan de uitstekende prestaties. Voor nòg meer snelheid zijn ook NVMe SSD's leverbaar. 8 Gb RAM (intern geheugen) is standaard. De Intel Core i5 en i7 processoren maken optimaal gebruik van het snelle 2666 Mhz RAM, dat uitbreidbaar is tot 32 Gb.

Energiezuinig

De 150W voeding van de Compact heeft het certificaat 80 PLUS Bronze. Het rendement in het veelgebruikte deellast bereik van 20% bedraagt al 85%, wat garant staat voor een zeer laag stroomverbruik in de praktijk. Uiteraard is de voeding onder alle omstandigheden praktisch onhoorbaar, wat bijdraagt aan het comfort.

Coblin bsmart desktop stroomverbruik
Coblin bsmart desktop geluidsniveau

Stiller en koeler

Kleine PC's en minidesktops maken doorgaans meer geluid dan een klassieke desktop. De bSmart Compact is voorzien van een hoogwaardige Noctua processorkoeling, die in de praktijk nooit meer dan ca. 20 dB aan geluid produceert (ca. 15 dB bij normaal kantoorgebruik). Tegelijk blijft het systeem koeler, wat de levensduur ten goede komt. Dankzij het lage geluidsniveau is de bSmart Compact ook in stille ruimten uitstekend inzetbaar.

Ruime opslagmogelijkheden

De standaard SSD biedt 250 Gb opslagcapaciteit, met als opties een capaciteit van 500 Gb, 1 TB of 2 TB. De snelle NVMe SSD's bieden maximaal 1 TB. In combinatie met de optie B360 chipset Pro is het mogelijk om zowel een NVME SSD als een SATA SSD te plaatsen, voor nog meer opslagcapaciteit. De garantie vanuit Coblin bedraagt 36 maanden, maar de toegepaste SSD's beschikken over een fabrieksgarantie van 60 maanden. Het voordeel: minder kans op storingen en dataverlies, ook op de langere termijn.

Coblin bSmart Compact SSD
Coblin bSmart Flex chipset

Veel aansluitmogelijkheden

Ook in de aansluitmogelijkheden ziet u de hoge standaard van de Compact terug. Twee Gigabit LAN-poorten, 8 USB-aansluitingen, waarvan 4x USB 3.1, 2x USB 3.0 en 2x USB 2.0, twee HDMI connectors, bluetooth en razendsnel WiFi maken de bSmart Compact bijzonder veelzijdig. De optionele B360 Pro chipset beschikt over 6x USB 3.1 en 2x USB 3.0 en een ALC 1220 sound chip voor perfecte audiokwaliteit.

Volledig geïnstalleerd

Elke Coblin bSmart PC wordt volledig geïnstalleerd afgeleverd, inclusief een lokaal gebruikersprofiel op naam. Coblin installeert standaard géén software van derden, tenzij op uw wens. Microsoft Windows 10 is standaard, Windows 10 Pro is als optie leverbaar. Op wens is de bSmart Compact leverbaar met Linux Mint 18.3. Meer informatie over Linux Mint vindt u hier.

Coblin desktops leverbaar met Linux
Coblin desktop installatiehulp

Installatie op maat

Wilt u graag direct aan het werk met uw nieuwe PC? Coblin biedt installatie op maat, waarbij wij alle gegevens vanaf uw oude PC overzetten naar uw nieuwe systeem. Inclusief zaken als e-mail, specifieke software en eventuele instellingen. Ook zaken als automatische back-ups of toegang tot uw NAS systeem worden geregeld. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen.

Standaard 36 maanden garantie

Kiest u voor een Coblin bSmart systeem, dan kiest u voor kwaliteit. Een bring-in garantie van 36 maanden is dan ook van toepassing op alle bSmart Compact desktop systemen. Zie voor meer informatie ook de Coblin leveringsvoorwaarden.

Coblin desktops garantie

Specificaties bSmart Compact (B360 chipset)

 • afm: hxbrxd = 244x84x217 mm
 • voeding: 150W, 80+ Bronze, rendement 84-88%
 • chipset: Intel B360
 • CPU: Intel Coffee Lake, vanaf Pentium tot Core i7
 • RAM: 8 Gb, 16/32 Gb als optie
 • SSD: 250 Gb, optie: 500 Gb, 1 TB, 2 TB
 • NVMe: optie
 • video: G4: Intel HD610, 1xHDMI, 1xDVI
  Flex i3 en hoger: Intel HD630, 1xHDMI, 1xDVI
 • USB: 4x USB 3.1, 2xUSB 3.0, 2x USB 2.0
 • geluid: ALC 887
 • LAN: Dual Gigabit LAN
 • WiFi/bluetooth: Intel CNVi 1.73 Gbps/v5.0
 • OS: Windows 10 Home, Pro of Linux Mint 18.3

Specificaties bSmart Compact (B360 Pro chipset, afwijkingen)

 • chipset: Intel B360
 • video: 1x HDMI, 1x DisplayPort
 • USB: 2x3.1, 3x3.0, 1xC 3.0, 2x2.0
 • geluid: ALC 1220 Fx
 • LAN: Gigabit LAN
 • WiFi/bluetooth: Intel 1.73 Mbps/v5.0