Contact opnemen met Coblin
Coblin hulp op afstand

Coblin bSmart Flex

Breed inzetbaar

De bSmart Flex dankt zijn naam aan de ruime configuratie- en gebruiksmogelijkheden. Van standaard gebruik tot aan inzet als veelzijdig werk- en gamesysteem; de Flex is op alles voorbereid. Ook latere uitbreidingen zijn relatief eenvoudig uit te voeren. Zijn flexibiliteit maakt de Flex tot een perfecte keuze voor een brede doelgroep.

Coblin bSmart Flex
Coblin bSmart Flex prestaties

Prestaties

De bSmart Flex is voorzien van de nieuwste generatie AMD Ryzen 3- en 5 processoren, die zich met name van Intel processoren onderscheiden door hun krachtige grafische prestaties. Foto- en videobewerkingen verlopen bijzonder vloeiend; zelfs het spelen van games behoort tot de mogelijkheden. Samen met de zeer betrouwbare SSD's met hoge lees- en schrijfsnelheden en het standaard intern geheugen van 8 Gb (uitbreidbaar tot 32 Gb) is de bSmart Flex een verrassend krachtig systeem.

Energiezuinig en stil

De standaard 300W voeding van de bSmart Flex levert een efficiency van minimaal 84% en maximaal 87% en staat daarmee borg voor een bijzonder laag stroomverbruik. Het geluidsniveau van de voeding bedraagt maximaal 13.2 dB en is daarmee praktisch onhoorbaar.

Coblin bsmart desktop stroomverbruik
Coblin bSmart desktop extra harddisk

Ruime opslagcapaciteit

De één kiest voor opslag in the Cloud, de ander kiest liever voor een NAS systeem. De bNAS Flex biedt echter ook alle ruimte voor lokale opslag. De standaard capaciteit van de SSD bedraagt 250 Gb. SSD's tot 2 TB behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is er de mogelijkheid om een extra harddisk te plaatsen. De extra harddisks beschikken over 60 maanden fabrieksgarantie voor extra veiligheid van uw data.

Wifi, bluetooth en audio

Standaard beschikt de bSmart Flex over ruim voldoende aansluitingen voor uw apparatuur. De optionele B450 Pro chipset beschikt over zeer krachtig WiFi (1.73 Gbps), bluetooth 5.0 en extra USB 3.1/3.0 aansluitingen. De ALC 1220 audio chip staat garant voor een uitstekende geluidsweergave.

Coblin bSmart Flex chipset
Coblin bsmart desktop geluidsniveau

Stiller en koeler

Hoewel de bSmart Flex standaard zeer stil is, kan het geluidsniveau bij hoge belasting oplopen. Met de optionele Low Noise Performance cooler blijft het geluidniveau beperkt tot maximaal 27 dB, ook bij hoge belastingen. Bovendien zorgt de betere koeling voor een langere levensduur van uw systeem.

Gameprestaties

Het ultieme gamesysteem is natuurlijk de bSmart Graphic. Maar ook de Flex biedt op dit gebied mogelijkheden; inbouw van een separate videokaart (nVidia Geforce GTX 1050/1050Ti) behoort tot de opties. Een extra 120 mm fan is bij deze videokaarten inbegrepen, voor een optimale temperatuurbeheersing bij hoge belastingen.

Coblin bSmart Flex gamesysteem
Coblin desktops leverbaar met Linux

Volledig geïnstalleerd

Elke Coblin bSmart PC wordt volledig geïnstalleerd afgeleverd, inclusief een lokaal gebruikersprofiel op naam. Coblin installeert standaard géén software van derden, tenzij op uw wens. Microsoft Windows 10 is standaard, Windows 10 Pro is als optie leverbaar. Op wens is de bSmart Flex leverbaar met Linux Mint 18.3. Meer informatie over Linux Mint vindt u hier.

Installatie op maat

Wilt u graag direct aan het werk met uw nieuwe PC? Coblin biedt installatie op maat, waarbij wij alle gegevens vanaf uw oude PC overzetten naar uw nieuwe systeem. Inclusief zaken als e-mail, specifieke software en eventuele instellingen. Ook zaken als automatische back-ups of toegang tot uw NAS systeem worden geregeld. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen.

Coblin desktop installatiehulp
Coblin desktops garantie

Standaard 36 maanden garantie

Kiest u voor een Coblin bSmart systeem, dan kiest u voor kwaliteit. Een bring-in garantie van 36 maanden is dan ook van toepassing op alle bSmart Flex desktop systemen. Zie voor meer informatie ook de Coblin leveringsvoorwaarden.

Specificaties bSmart Flex (standaard uitvoering)

 • afm standaard: hxbrxd = 190x390x405 mm
 • voeding: 300W, rendement 84-87%%
 • chipset: AMD B450
 • CPU: AMD Ryzen 3 2200G/Ryzen 5 2400G/Ryzen 5 2600
 • RAM: 8 Gb DDR4 2666, 16/32 Gb als optie
 • SSD: vanaf 250 Gb
 • NVMe: optie
 • extra HDD's/SSD's: optie
 • video: AMD Vega 11
  model A2600: nVidia GTX 1030, 2 Gb RAM
 • USB: 4x3.1, 2x3.0, 2x2.0
 • geluid: ALC 887
 • LAN: Gigabit LAN
 • WiFi/bluetooth: optie
 • OS: Windows 10 Home, Windows 10 Pro of Linux Mint 18.3