Contact opnemen met Coblin
Coblin hulp op afstand

Coblin bSmart Graphic

Voor zware grafische toepassingen

De bSmart Graphic is ontworpen voor zware belastingen, met name op grafisch gebied. Hoewel de nadruk ligt op het spelen van grafisch geavanceerde games, is de Graphic ook een goede keuze voor videobewerking, Desktop publishing (DTP) en als basissysteem voor CAD software. De bSmart Graphic is leverbaar in veel varianten en daarmee perfect op individuele wensen af te stemmen.

Coblin bSmart Graphic
Coblin bSmart graphic processoren

Processoren en intern geheugen

De krachtige AMD Ryzen 5- en 7 processoren staan garant voor zeer hoge prestaties. Dankzij de ruim bemeten processorkoeling is overklokken geen probleem. Ook het 2666 Mhz intern geheugen (RAM) draagt bij aan het hoge prestatieniveau van de bSmart Graphic.

Hoge grafische prestaties

De standaard nVidia GTX 1050 Ti videokaart biedt een uitstekend compromis tussen prestaties en budget. De bSmart Graphic biedt ruimte voor zwaardere videokaarten, zoals de GTX 1060, 1070Ti en 1080. Coblin kiest standaard voor nVidia vanwege de uitstekende prestaties en het lage stroomverbruik. Voorkeur voor een bepaald merk of uitvoering? Coblin levert op aanvraag exact de gewenste videokaart.

Coblin bSmart Graphic videokaarten
Coblin bSmart SSD

Snelle opslag

Standaard is de Graphic uitgerust met een 1 TB SSD met hoge lees- en schrijfsnelheden, waarmee uw games en andere applicaties razendsnel worden geladen. Uiteraard behoren bijzonder snelle NVMe SSD's tot de opties, net als een betrouwbare extra HDD voor de 'bulk' opslag. Op aanvraag is de bSmart Graphic leverbaar met nog meer opslagcapaciteit.

Layout Design, Design XS

De layout Design staat voor een meer compacte, stijlvolle behuizing met praktisch dezelfde uitbreidingsmogelijkheden als de standaard layout. Met zijn afmetingen van 222x190x351 mm is de layout Design XS zelfs nog kleiner. De behuizingen van beide layouts zijn voorzien van een stevig aluminium front panel. Uiteraard is de koeling ook in deze kleinere modellen uitstekend geregeld.

Coblin bSmart Graphic layouts
Coblin desktop laag stroomverbruik

Laag stroomverbruik

Een laag stroomverbruik is niet alleen goedkoper, maar draagt ook bij aan minder warmte ontwikkeling en daarmee een langere levensduur. Met de combinatie van de nieuwste Intel processoren, nVidia videokaarten en een 500W voeding met max. 91% energie rendement behoort de bSmart Graphic tot de meest energiezuinige PC's in zijn klasse, zowel bij dagelijks gebruik als bij zware belastingen.

Connectiviteit

de bSmart Graphic beschikt over 6x USB 3.1, 2x USB 3.0 en 2x USB 2.0 connectoren voor het aansluiten van al uw randapparatuur. De aansluitingen voor monitoren verschillen per videokaart, maar een HDMI connector en een Display Port zijn altijd aanwezig. De Z370 chipset heeft zes USB 3.1 aansluitingen, maar voegt WiFi, bluetooth en een ALC 1220 audio chip toe.

bSmart Graphic aansluitingen
Coblin desktops garantie

Standaard 36 maanden garantie

Kiest u voor een Coblin bSmart systeem, dan kiest u voor kwaliteit. Een bring-in garantie van 36 maanden is van toepassing op alle bSmart Graphic desktops, inclusief bij de systemen geleverde monitoren, toetsenborden en muizen. Zie voor meer informatie ook de Coblin leveringsvoorwaarden.

Geschikt voor Windows en Linux

Coblin bSmart desktops zijn standaard voorzien van Microsoft Windows 10. Naar keuze is ook Linux Mint 18.3 leverbaar. Een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen Windows 10 en Linux Mint 18.3 vindt u hier.

Coblin desktops leverbaar met Linux

Specificaties (standaard uitvoering)

 • afmetingen: 198 x 378 x 411 mm
 • voeding: 500W intern, max. rendement 91%
 • chipset: Intel H370
 • CPU: AMD Ryzen 5 2600/2600X, Ryzen 7 2700/2700X
 • RAM: 8 Gb, optioneel 16, of 32 Gb
 • opslag: SSD 1 TB, optie: 2 TB
  optioneel: NVMe SSD, extra harddisk
 • video: nVidia Geforce GTX 1050Ti. Optioneel: GTX 1060,
  GTX 1070, GTX 1070Ti, GTX 1080
 • video-connector: minimaal 1xDVI, 1xHDMI, 1xDisplayPort
 • USB: 6x USB 3.1, 1x USB 3.0, 3xUSB 2.0
 • geluid: Realtek ALC 892
 • LAN: Gigabit LAN
 • WiFi: optioneel
 • Bluetooth: optioneel
 • OS: Windows 10 Home, Pro of Linux Mint 18.3