Contact opnemen met Coblin
Coblin hulp op afstand

Coblin bSmart Mini

Bijzonder klein, bijzonder vlot

De Coblin bSmart Mini biedt volwassen prestaties in een bijzonder compact formaat. De Mini is geschikt voor standaard thuis- of kantoorgebruik, zeker in situaties waar een PC zo min mogelijk ruimte mag innemen. Ook als HTPC is de bSmart Mini uitstekend inzetbaar.

Coblin bSmart Mini
Coblin bSmart mini prestaties

De betere All In One

Dankzij het compacte formaat van 115x34x111 mm (i7: 115x54x111 mm) en de VESA mount kit is de bSmart Mini geschikt voor plaatsing aan de achterzijde van een hiervoor geschikte monitor. Wilt u uw monitor vervangen? Dan verhuist de bSmart Mini gewoon mee, in tegenstelling tot standaard All In One systemen. Andersom kan het ook; wilt u een snellere of nieuwe bSmart Mini, of een andere desktop, dan kunt u uw huidige monitor gewoon blijven gebruiken. Coblin levert ook monitorstandaards voor de Mini, waarmee u de monitor in hoogte en diepte kunt verstellen.

Prestaties

De Coblin bSmart Mini beschikt over zeer zuinige Intel® 'U' processoren. Hoewel minder krachtig dan de desktop processoren, biedt de bSmart Mini toch verrassend vlotte prestaties voor alledaags gebruik, mede dankzij het RAM (intern geheugen) van 8 Gb en een bijzonder snelle NVMe SSD met een capaciteit van 250 Gb. Extra RAM en grotere SSD's zijn optioneel verkrijgbaar.

Coblin bSmart mini prestaties
Coblin bsmart desktop stroomverbruik

Het laagste stroomverbruik

De bSmart Mini heeft een nog lager stroomverbruik dan de, ook al energiezuinige, bSmart Flex en behoort hiermee tot de meest energiezuinige desktops die op dit moment leverbaar zijn. Zeker bij langdurig gebruik is de bSmart Mini qua stroomverbruik een interessante keuze.

Geluidsniveau

Qua geluidsniveau is de bSmart Mini vergelijkbaar met een laptop. Bij veelvulig intensieve belasting, zoals bij multitasking, audio- en videobewerkingen etc. is het geluidsniveau wat hoger dan dat van de andere bSmart systemen. Bij alledaags gebruik (internet, kantoortoepassingen) of bij HTPC gebruik laat de bSmart Mini amper van zich horen.

Coblin desktop geluidsniveau

Connectiviteit

De bSmart Mini E beschikt over vier USB 3.0 poorten, een HDMI- en een Mini DisplayPort voor monitoren en/of geluid en natuurlijk een LAN-aansluiting voor bekabelde netwerken. Ook een WiFi adapter (802.11ac) en Bluetooth zijn standaard aanwezig. Een aansluiting voor stereo speakers aan de voorzijde is aanwezig. Bij HTPC gebruik maakt u natuurlijk gebruik van de HDMI connector om het geluid door te geven aan uw TV of versterker.

Coblin bSmart Mini E
Coblin desktops garantie

Standaard 36 maanden garantie

Kiest u voor een Coblin bSmart systeem, dan kiest u voor kwaliteit. Een bring-in garantie van 36 maanden van toepassing op alle bSmart Mini desktops, inclusief bij de systemen geleverde monitoren, toetsenborden en muizen. Zie voor meer informatie ook de Coblin leveringsvoorwaarden.

Leverbaar met Windows en Linux

De Coblin bSmart Mini is standaard voorzien van Microsoft Windows 10. Naar keuze is ook Linux Mint 18.3 leverbaar. Een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen Windows 10 en Linux Mint 18.3 vindt u hier.

Coblin desktops leverbaar met Linux

Specificaties

 • afmetingen: 115 x 32 x 115 mm
  (Mini i7: 115x54x115 mm)
 • voeding: extern, rendement +85%
 • CPU: Intel Core i3-7100U optie: i5-7260U. i7-7567U
 • RAM: 8 Gb, optioneel 16/32 Gb
 • SSD: PCIe 3.0x4, 250 Gb, optie: 500 Gb/1 TB
 • video: Intel, model afh. van CPU, 1x HDMI, 1x Mini DisplayPort
 • geluid: Intel intern
 • USB: 4x USB 3.0
 • LAN: Gigabit LAN
 • WiFi: 2.4/5.0 Ghz, n/AC standaard
 • Bluetooth: 4.0
 • OS: Windows 10 of Linux Mint 18.3