Contact opnemen met Coblin
Coblin hulp op afstand

Monitorstands

Mensen brengen steeds meer tijd door achter een PC of laptop. Een goede zit-/werkhouding is dan ook enorm belangrijk om gezondheidsklachten te voorkomen. Een goede monitorstand of notebookstand is niet alleen gezonder, maar gaat doorgaans ook lang mee en biedt veel meer comfort.

Dual monitor stand

Met een dual monitor opstelling werkt u met twee monitoren op één PC. Zo kunt u op het linker scherm bijvoorbeeld uw brief, verslag of spreadsheet bewerken, terwijl op het rechter scherm uw mail of internet geopend staat. Bijkomend voordeel van deze monitorstands is het feit dat uw monitoren geen ruimte op uw bureau meer innemen. De monitoren zijn verstelbaar in hoogte, diepte en hellingshoek; ook kantelen is mogelijk.

dual monitor stand
single monitor stand

Single monitor stand

werkt u bij voorkeur met één monitor? Dan biedt de single monitor stand optimaal comfort. Ook met deze stand is de monitor in hoogte, diepte en hellingshoek verstalbaar, terwijl ook een kantelfunctie aanwezig is. Omdat er geen sprake meer is van een monitorvoet, houdt u meer bureauruimte over.

bSmart Slim of One achter de monitor

Voor de bSmart Slim en de bSmart One levert Coblin hulpstukken om het systeem, in combinatie met een monitor stand, direct achter de monitor te plaatsen. Zo beschikt u over een All In One met alle verstelmogelijkheden die een monitor maar kan bieden. Ook de bevestiging van de Slim en One aan de monitorstand, dus onder de monitor, is mogelijk. Voordeel van deze constructie is het feit dat alle USB poorten direct onder handbereik liggen.

bSmart minidesktop achter monitor
notebookstand

Notebookstand/laptopstand

Met deze notebookstand tovert u uw notebook om tot een comfortable en ergonomisch verantwoorde werkplek. De arm van deze notebookstand is 180 graden draaibaar en in hoogte en diepte verstelbaar. Net als bij de dual monitor stand en de single monitor stand monteert u de notebookstand eenvoudig met een klem aan de rand van uw bureau. Een separate toetsenbord-/muiscombinatie is uiteraard aan te bevelen.