bSmart desktops
PC upgrade
NAS systemen
 
Coblin hulp op afstand
Contact opnemen
 

PC upgrade

NAS systemen

 

Hulp op afstand

Contact

 

bSmart Basic

bSmart Mini

bSmart Flex

 
 
 
 

Specificaties

Prijzen

 
 
 

Coblin bSmart Game

  • ultiem gamesysteem
  • voorbereid op overclocken
  • hoogwaardige koeling
  • snelle 1 TB NVMe SSD
  • laag geluidsniveau
  • maatwerk is mogelijk

Welkom in het High End game segment

De bSmart Game behoort tot de beste game systemen die momenteel verkrijgbaar zijn. Mede door de superieure koeling haalt de bSmart Game het uiterste uit zijn componenten en, zeker zo belangrijk, houdt die hoge prestaties lang vol, òòk bij hoge belastingen.

Grafisch geweld

Een snelle nVidia Geforce GTX 1660 SUPER videokaart behoort tot de basis uitrusting. De bSmart Game is volledig voorbereid op nòg krachtiger videokaarten; de Geforce RTX 2060, 2060 SUPER, 2070 SUPER en 2080 SUPER videokaarten zijn als optie leverbaar.

Krachtige processoren

Zowel de AMD Ryzen als de Intel K processoren zijn uitstekend geschikt voor het betere gamen. Met name de Intel K processoren zijn geschikt voor overclocking, waarbij nòg hogere gameprestaties mogelijk zijn.

Kwaliteitsvoeding

Een hoogwaardige voeding is belangrijk voor de stabiliteit, levensduur en het geluidsniveau van een PC, zeker bij intensief (game)gebruik. Het vermogen van 850W, een 80 PLUS Gold energielabel, gedeeltelijk cable management èn de uitstekende kwaliteit passen perfect bij de bSmart Game.

Alle ruimte voor opslag

Met zijn 1 TB NVMe SSD biedt de bSmart Game alle ruimte voor het installeren van games. Extra opslagruimte nodig? De behuizing van de bSmart Game biedt, naast de standaard NVMe SSD, plaats aan twee 3.5" harddisks plus twee 2.5" SSD's. Uiteraard is ook hier alleen gekozen voor data opslag van hoge kwaliteit, vor een optimale bescherming van uw gegevens.

De betere moederborden

Voor de modellen met AMD processoren kiest Coblin voor moederborden met de B550 chipset, die ruimte biedt voor mild overklocking. De Z490 chipset voor de Intel processoren bieden meer ruimte voor overklocking. In beide gevallen gaat het ook hier om een hoge kwaliteit moederborden met veel aansluitingen, zowel intern als extern.

RGB en Adressable verlichting

Voor de fans van uiterlijk vertoon biedt de bSmart Game alle ruimte: zo zijn de voorste casefans standaard voorzien van instelbare RGB verlichting. Op het moederbord zijn bovendien aansluitingen voor interne verlichting aanwezig, zowel RGB als ADRESSABLE LED worden ondersteund. Op aanvraag zijn extra casefans met RGB verlichting mogelijk.

Intel VS AMD

Over het algemeen levert Intel marginaal betere gameprestaties dan AMD. Op veel andere vlakken biedt AMD echter de beste prestaties, waaronder multitasking en power efficiency (stroomverbruik vs prestaties). Bovendien is de B550 chipset van de modellen met AMD processoren voorbereid op de volgende generatie Ryzen 4000 processoren. Het gebruik bepaalt echter welke processor voor jou de beste is. Coblin adviseert je hierbij graag.

Superieure koeling

Coblin kiest voor luchtkoeling vanwege de betrouwbaarheid, maar omdat voor een goede koeling van alle componenten sowieso luchtkoeling nodig is. Belangrijker dan de keuze voor lucht- of waterkoeling is de kwaliteit van de koeling. Met die kwaliteit zit het bij de bSmart Game wel goed; zelfs bij de meest uitgebreide configuraties en de zwaarste belastingen houdt de bSmart Game de hardware effectief koel.

Systeemkoeling

Twee 200 mm casefans met instelbare RGB kleuren aan de voorzijde zorgen voor een zeer ruime air intake. Aan de achterzijde voert een 120 mm fan de warme lucht van de processorkoeling af, terwijl de overige warme lucht kan ontsnappen via de ruime natuurlijke ventilatie aan achter- en bovenzijde. De voeding heeft zijn eigen compartiment voor een effectieve aan- en afvoer van lucht. Voor de hoogste eisen zijn extra casefans mogelijk.

Processorkoeling

Een maximale koelcapaciteit van meer dan 180W bij een geluidsniveau van minder dan 27 dB. Bij lage belastingen bedraagt het geluidsniveau zelfs minder dan 15 dB. De zeer ruim bemeten processorkoeling van de bSmart Game houdt uw processor onder alle omstandigheden koel en sluit perfect aan op de airflow van de behuizing. Hoewel niet door Coblin ondersteund, is deze koeling geschikt voor overclocking.

Klaar voor gebruik

Na het kopen van een PC is het in gebruik nemen doorgaans een tijdrovende klus. Het aansluiten en optimaal instellen van een PC, het installeren van eventuele extra software en randapparatuur gaat lang niet altijd vlekkeloos. Coblin helpt u met meer dan alleen de aankoop.

Volledig geïnstalleerd, zonder demo- of reclamesoftware

Elke Coblin bSmart PC wordt standaard volledig geïnstalleerd geleverd, met de gewenste gebruikersnaam (lokaal profiel). U kunt dus direct met uw bSmart PC aan het werk, zonder verdere installatieprocedures. Coblin installeert standaard geen software van derden.

Leverbaar met Windows of Linux

Steeds meer gebruikers werken liever met Linux dan met Windows. Coblin is een groot voorstander van het gebruik van Open Source software. Daarom zijn alle Coblin desktops naar keuze leverbaar met Windows 10 of met Linux Mint Cinnamon. Meer informatie...

Private & Clean

Met de service Private & Clean verwijdert Coblin overbodige zaken van de standaard Windows installatie. De privacy instellingen worden ingesteld op nihil, Firefox wordt ingesteld met adblock manager en veilige instellingen. Merkgebonden en/of overbodige apps worden verwijderd. U hebt dus een schoon systeem om mee aan het werk te gaan.

Data overzetten

Coblin verplaatst de data van uw huidige PC naar uw nieuwe PC. Zo weet u zeker dat alle gegevens direct op uw nieuwe systeem beschikbaar zijn. In overleg verwijdert Coblin alle data van het oude systeem door middel van secure erase, waarmee het terughalen van gegevens van uw oude PC praktisch onmogelijk is. Na een secure erase is herinstallatie van het oude systeem noodzakelijk om het weer te kunnen gebruiken.

Aangepaste installatie

Wilt u direct met uw nieuwe systeem aan het werk? Coblin neemt de volledige migratie graag op zich, dus inclusief het installeren en activeren van nieuwe software, het aansluiten van randapparatuur en het overzetten van data, mail en instellingen. Dankzij Teamviewer verhelpen wij op afstand eventuele aanvullende zaken.