Contact opnemen met Coblin
Coblin hulp op afstand

Coblin bNAS

Uw gegevens centraal

Van thuissituatie tot middelgroot bedrijf; de Coblin bNAS staat garant voor een veilige en duurzame opslag van uw gegevens. Ook als het gaat om het snel kunnen benaderen van uw data onderscheidt de bNAS zich van zijn concurrenten. De Coblin bNAS is leverbaar in vele varianten en biedt voor elke specifieke situatie een optimale uitvoering. Voor het beste NAS systeem hoeft u niet verder te zoeken.

Coblin bNAS NAS systemen

Een puur NAS systeem

In tegenstelling tot veel NAS systemen richt de Coblin bNAS zich volledig op de kerntaken van een NAS, namelijk het veilig en snel opslaan en weergeven van bestanden, waarbij per gedeelde map (share) rechten worden toegekend aan bepaalde gebruikers en/of groepen. Uitgangspunt is dat gebruikers van een Coblin bNAS in de praktijk geen snelheidsverschil mogen merken tussen het openen van documenten op de bNAS en op hun eigen systeem (bij gebruik van een Gigabit netwerk).

bNAS Basic (binnenkort verkrijgbaar)

De bNAS Basic is een krachtig en betrouwbaar NAS systeem met bijzonder lage aanschaf- en onderhoudskosten. Ook met zijn hoge doorvoersnelheid onderscheidt de bNAS Basic zich van zijn concurrenten. De ideale NAS oplossing voor zowel particulieren als kleine ondernemingen.
Meer lezen...

NAS basic
NAS Pro

bNAS Pro

Primair ontworpen voor bedrijfsmatig gebruik, waar absolute veiligheid van data een eerste vereiste is. Ook hier is de verhouding tussen prijs en prestaties uiterst gunstig. De Coblin bNAS Pro is te verkrijgen als desktop en als rackmount.
Meer lezen...