Contact opnemen met Coblin
Coblin hulp op afstand

Netgear NAS systemen

Kwaliteit als vaste waarde

Netgear heeft een uitstekende naam als het gaat om netwerkproducten. Ook de NAS systemen van Netgear zijn kwalitatief hoogwaardig en absoluut stabiel. Voor Coblin zijn dit de belangrijkste redenen om met Netgear producten te werken.

Coblin Netgear NAS systemen
veiligheid NAS

Breed inzetbaar

Van de eenvoudige, op thuis en klein kantoor gerichte ReadyNAS 212 tot aan de zeer krachtige ReadyNAS 628X die raad weet met werkgroepen tot 120 gebruikers; met de ReadyNAS heeft Netgear de juiste oplossing. De verschillen tussen de modellen betreffen vooral de snelheden en de opslagcapaciteiten. Dankzij de eenvoudige webGUI is de configuratie van de Netgear ReadyNAS gemakkelijk aan te passen.

Creëer uw eigen cloud

Met de Netgear ReadyCLOUD dienst realiseert u veilige toegang tot data voor uzelf en/of uw medewerkers, waar u zich ook bevindt; de enige voorwaarde is dat u toegang tot internet nodig heeft. Documenten zijn direct te openen, te bewerken en op te slaan. Het kopiëren van data -met kans op gegevensverlies- behoort dus tot de verleden tijd. In feite creëert u met de Netgear ReadyNAS uw eigen privécloud, waarbij ook lokaal extra back-ups gemaakt kunnen worden.

Coblin support voor Netgear ReadyCLOUD
Netgear NAS bescherming tegen virussen en bitrot

Extra bescherming

Net als de Coblin bNAS Basic zijn Netgear ReadyNAS systemen voorzien van een BTRFS bestandssysteem en biedt daarmee geavanceerde functionaliteiten, zoals virusbescherming en bescherming tegen bit rot, ofwel beschadiging van bestanden door veroudering van opslagmedia. Met behulp van snapshots kunnen verschillende versies van mappen en hun worden 'teruggehaald' indien gewenst. Met systeemlogs en alerts blijft u op de hoogte van veranderingen van de status van data op uw NAS.