Contact opnemen met Coblin
Coblin hulp op afstand

Netwerk, NAS - Wifi oplossingen

Bereik is alles

Zowel particulieren als bedrijven hebben ermee te maken: problemen met het Wifi bereik. Coblin levert de juiste Wifi producten voor uw netwerk. Ook kunt u bij ons terecht voor het optimaal configureren van uw Wifi. Zo bent u verzekerd van een goed werkende totaaloplossing.

Coblin wifi configuratie
Coblin wifi thuis, wifi zakelijk

Wifi thuis of kleinzakelijk

Als vervanging van of uitbreiding op uw bestaande netwerk zijn de Netgear AC routers een uitstekende keuze. Een groot voordeel van deze routers is dat ook een configuratie als Wireless Access Point mogelijk is. Netgear levert een flink aantal verschillende modellen, waarmee de benodigde prestaties perfect op de situatie zijn af te stemmen.

Zakelijk Wifi

Voor zakelijke toepassingen waarbij drie of meer Access Points noodzakelijk zijn, is een oplossing met centraal management eigenlijk een must. Coblin levert zowel Cisco als Netgear. Voor Wifi met drie of meer Access Points adviseert Coblin een spectrum analyse. Met een spectrum analyse is het mogelijk om exact te bepalen op welke plaatsen Access Points geplaatst moeten worden voor een optimaal bereik.

coblin zakelijk wifi