bSmart desktops
PC upgrade
NAS systemen
 
Coblin hulp op afstand
Contact opnemen
 

PC upgrade

NAS systemen

 

Hulp op afstand

Contact

 

bSmart Basic

bSmart Mini

bSmart Flex

bSmart Game

 
 
 

Coblin bSmart desktops

  • stabiel en bedrijfszeker
  • uitstekende prestaties
  • laag stroomverbruik
  • configuratie op maat
  • geen extra reclame- of demosoftware
  • geschikt voor Windows en Linux

Op uw wensen afgestemd

Van standaard thuis- of kantoorgebruik tot aan CAD, BIM, DTP of game systemen; met de Coblin bSmart kiest u voor een hoogwaardige PC die de taken waar hij voor bedoeld is vlot en betrouwbaar uitvoert, met een zo laag mogelijk stroomverbruik. Een deskundig advies bij het kiezen van de juiste configuratie is bij Coblin standaard. U wilt een goed systeem, Coblin wil tevreden klanten. De bSmart desktops vormen hiervoor de perfecte basis.

bSmart Basic

Volwassen desktop prestaties in kleinformaat: de bSmart Basic combineert een compacte vormgeving en een laag stroomverbruik met uitstekende prestaties voor dagelijks gebruik. Lees verder...

bSmart Mini

Nòg kleiner dan de Basic, en standaard voorzien van een krachtig Wifi en bluetooth. Uitstekend inzetbaar als standaard desktop, media center of een combinatie hiervan.
Lees verder...

bSmart Flex

Als game systeem, voor CAD, BIM en DTP toepassingen of als krachtige desktop voor intensief, multifunctioneel gebruik; de bSmart Flex combineert krachtige prestaties met flexibele mogelijkheden voor specifiek gebruik.
Lees verder...

bSmart Game

Specifiek gericht op superieure gameprestaties, waarbij de Intel modellen geschikt zijn voor overclocking. Ontworpen op langdurig, intensief gebruik, waarbij de uitstekende koeling en het lage geluidsniveau opvallen.
Lees verder...