bSmart desktops
PC upgrade
NAS systemen
 
Coblin hulp op afstand
Contact opnemen
 

PC upgrade

NAS systemen

 

Hulp op afstand

Contact

 

bSmart Basic

bSmart Mini

bSmart Flex

bSmart Game

 
 
 

Coblin bSmart desktops

  • stabiel en bedrijfszeker
  • hoge prestaties
  • laag stroomverbruik
  • laag geluidsniveau
  • volledige basis installatie
  • geen extra reclame- of demosoftware
  • geschikt voor Windows en Linux

Kwaliteit als basis

Kwaliteit uit zich bij een PC in eerste instantie door zijn stabiliteit en betrouwbaarheid. Maar ook als het gaat om prestaties, geluidsniveau en stroomverbruik behoren Coblin bSmart Desktops tot de beste in hun klasse. De specificaties spreken wat dat betreft boekdelen. Coblin heeft geen webshop, maar wij adviseren u graag persoonlijk bij het maken van de juiste keuzes voor een PC die optimaal is afgestemd op uw wensen. Maak kennis met Coblin bSmart desktops.

bSmart Basic

Een eenvoudige, compacte vormgeving, maar wèl met krachtige desktop prestaties en een bijzonder laag geluidsniveau. Het ideale basis systeem voor een brede doelgroep.
Lees verder...

bSmart Mini

Nòg kleiner dan de Basic, en standaard voorzien van een krachtig Wifi en bluetooth. Uitstekend inzetbaar als standaard desktop, media center of een combinatie hiervan.
Lees verder...

bSmart Flex

Als game systeem, voor CAD en DTP toepassingen of als krachtige desktop voor intensief, multifunctioneel gebruik; de bSmart Flex combineert krachtige prestaties met flexibele mogelijkheden voor specifieke wensen.
Lees verder...

bSmart Game

Specifiek gericht op superieure gameprestaties, waarbij de Intel modellen geschikt zijn voor overclocking. Ontworpen op langdurig, intensief gebruik, waarbij de uitstekende koeling en het lage geluidsniveau opvallen.
Lees verder...