bSmart desktops
PC upgrade
NAS systemen
 
Coblin hulp op afstand
Contact opnemen
 

PC upgrade

NAS systemen

 

Hulp op afstand

Contact

 

bSmart Basic

bSmart Flex

bSmart Game

 
 
 
 

Specificaties

Prijzen

 
 
 

Coblin bSmart Mini

  • de kleinste minidesktop
  • krachtige Wifi, bluetooth 5
  • zeer laag stroomverbruik
  • met VESA connector
  • zonder reclame- of demosoftware
  • geschikt voor Windows en Linux

Overal inzetbaar

Op elke plek waar superkleine, maar vlotte PC's nodig zijn, biedt de bSmart Mini uitkomst. In uw woonkamer of werkruimte, maar ook in scholen, cursuslokalen, werkplaatsen, winkels of ontvangstruimten is dit systeem een ideale oplossing. Met zijn afmetingen van slechts 117x36x112 mm is de Coblin bijzonder gemakkelijk te plaatsen.

Voor standaard gebruik

Of het nu gaat om tekstverwerking, spreadsheeds, Powerpoint toepassingen of eenvoudige foto- en videobewerkingen; de bSmart Mini is bijzonder geschikt voor standaard toepassingen. Afhankelijk van de uitvoering (i3 of i5) is de Mini ook geschikt voor multitasking.

Als Media Center

De bSmart Mini is geschikt voor het aansturen van 4K monitoren en daarmee ook geschikt als Media Center. Zelfs het aansturen van twee 4K monitoren is mogelijk. Coblin adviseert overigens een max. resolutie van 2560x1600 in een dual monitor setup.

Standaard met VESA mount kit

Plaats uw bSmart Mini aan de achterzijde van een hiervoor geschikte monitor of TV. Voor optimale verstelmogelijkheden levert Coblin de nodige monitorsteunen, geschikt voor bureau-, wand- of plafondbevestiging.

Laag stroomverbruik

Met een stroomverbruik van ruim 1W (slaapstand), 6W (idle) en 23-30W tijdens kantoorgebruik springt de bSmart Mini zeer zuinig met energie om. Het geluidsniveau is vergelijkbaar met dat van een gemiddelde laptop.

Betrouwbare opslag

Net als de andere Coblin bSmart desktops beschikt de bSmart Mini over een snelle en betrouwbare 240 Gb NVMe SSD met hoge lees- en schrijfsnelheden. Grotere NVMe SSD's van 500 Gb of 1 TB zijn optioneel.

LAN, Wifi en Bluetooth

Naast de Gigabit LAN adapter voor bekabelde netwerken beschikt de bSmart Mini over een snelle Wifi adapter met een maximale bandbreedte van 1.73 Gbps. Ook bluetooth versie 5 is standaard aanwezig.

Klaar voor gebruik

Na het kopen van een PC is het in gebruik nemen doorgaans een tijdrovende klus. Het aansluiten en optimaal instellen van een PC, het installeren van eventuele extra software en randapparatuur gaat lang niet altijd vlekkeloos. Coblin helpt u met meer dan alleen de aankoop.

Volledig geïnstalleerd, zonder demo- of reclamesoftware

Elke Coblin bSmart PC wordt standaard volledig geïnstalleerd geleverd, met de gewenste gebruikersnaam (lokaal profiel). U kunt dus direct met uw bSmart PC aan het werk, zonder verdere installatieprocedures. Coblin installeert standaard geen software van derden.

Leverbaar met Windows of Linux

Steeds meer gebruikers werken liever met Linux dan met Windows. Coblin is een groot voorstander van het gebruik van Open Source software. Daarom zijn alle Coblin desktops naar keuze leverbaar met Windows 10 of met Linux Mint Cinnamon. Meer informatie...

Private & Clean

Met de service Private & Clean verwijdert Coblin overbodige zaken van de standaard Windows installatie. De privacy instellingen worden ingesteld op nihil, Firefox wordt ingesteld met adblock manager en veilige instellingen. Merkgebonden en/of overbodige apps worden verwijderd. U hebt dus een schoon systeem om mee aan het werk te gaan.

Data overzetten

Coblin verplaatst de data van uw huidige PC naar uw nieuwe PC. Zo weet u zeker dat alle gegevens direct op uw nieuwe systeem beschikbaar zijn. In overleg verwijdert Coblin alle data van het oude systeem door middel van secure erase, waarmee het terughalen van gegevens van uw oude PC praktisch onmogelijk is. Na een secure erase is herinstallatie van het oude systeem noodzakelijk om het weer te kunnen gebruiken.

Aangepaste installatie

Wilt u direct met uw nieuwe systeem aan het werk? Coblin neemt de volledige migratie graag op zich, dus inclusief het installeren en activeren van nieuwe software, het aansluiten van randapparatuur en het overzetten van data, mail en instellingen. Dankzij Teamviewer verhelpen wij op afstand eventuele aanvullende zaken.