bSmart desktops
PC upgrade
NAS systemen
 
Coblin hulp op afstand
Contact opnemen
 

bSmart desktops

NAS systemen

 

Hulp op afstand

Contact

PC reparatie, PC upgrade

  • reparatie en upgrade vaak in combinatie
  • milieubewuste keuze
  • kostenefficiënt
  • gratis beoordeling en advies
  • zo nodig inclusief herinstallatie

Minder kosten, beter voor het milieu

Afhankelijk van de leeftijd en de staat van een PC kan reparatie van een defect en/of een PC upgrade interessant zijn. Soms gebeurt dat ook in combinatie. Coblin beoordeelt uw systeem en adviseert u over de mogelijkheden en de kosten.

Kleine upgrade

Een grotere SSD of ruimer intern geheugen (RAM) zijn relatief eenvoudige upgrades, vooral bij desktops. Op wens zet Coblin de complete configuratie over naar een nieuwe SSD, dus incl. alle software en instellingen.

Uitgebreide upgrade

Vervanging van het moederbord, intern geheugen (RAM), de processor en eventueel de harddisk of SSD. Hierdoor zijn de prestaties gelijk aan die van een nieuwe PC, tegen aanzienlijk lagere kosten. Optioneel vervangt Coblin ook de voeding en eventuele ventilatoren.

Maak een goede back-up

Bij een uitgebreide upgrade is herinstallatie van Windows noodzakelijk, net als bij een volledige nieuwe PC. Maar ook bij een keine upgrade of reparatie kunnen gegevens verloren gaan. Maak dus altijd een back-up van uw gegevens bij reparatie of upgrades.

Extra services

Bij de herinstallatie van systemen biedt Coblin als optie extra mogelijkheden, zoals herinstalleren van softwarepakketten en instellingen zoals antiviruspakketten en e-mail. Belangrijk is dan wel dat eventuele inloggegevens en software sleutels aanwezig zijn.