IT advies
IT Support
Netwerk / WiFi
 
Coblin hulp op afstand
Contact opnemen
 

IT advies

IT Support

 

Hulp op afstand

Contact

Netwerk, WiFi

  • bekabelde en draadloze netwerken
  • VPN oplossingen
  • Captive Portal
  • Network Security Appliances
  • VLAN's en Multi WAN
  • beheer, onderhoud

Advies, levering, configuratie

Coblin adviseert bij de aanleg, aanpassing en toepassing van bekabelde en draadloze netwerken voor kleinere organisaties. Bovendien leveren en configureren wij de benodigde apparatuur. Door deze combinatie bent u verzekerd van een stabiel en goed functionerend netwerk, perfect aangepast op uw gebruikswensen.

Wifi oplossingen

Afhankelijk van de wensen en omstandigheden werkt Coblin met de Netgear Orbi, Orbi Pro of WAC Access Points. Die laatste zijn met name geschikt voor PoE/PoE+ oplossingen.
Website Netgear Orbi

Routers

De Orbi en Orbi Pro beschikken standaard over een router. Daarnaast levert Coblin diverse (Wifi) routers van Netgear, Linksys en Cisco, eventueel ook geschikt voor VLAN- en OpenVPN oplossingen.

Network Security Appliances

Centrale, aanvullende virusscanning van onder meer POP3 en IMAP. Geavanceerde inbraakbeveiliging, tien of meer IPSec VPN tunnels. Coblin werkt met SonicWall.

Switches

Ook als het gaat om switches werkt Coblin met Netgear. Afhankelijk van uw wensen levert en configureert Coblin ook smart switches voor VLAN’s en PoE/PoE+ switches.

Beheer

Naast de aanschaf en configuratie is het beheer belangrijk voor een stabiel en veilig netwerk. Voor het beheren van meerdere Netgear apparaten is Netgear Insight een handige oplossing. Coblin helpt u bij het opzetten van een Insight compatible netwerk. Afhankelijk van uw wensen neemt Coblin het beheer gedeeltelijk of volledig over.